Szállítás

A megrendelt árut Magyarország területén belül  , 1db-tól 1250 Ft/db áron kiszállítjuk.

Telephelyünkön való átvétel díjtalan azaz 0 Ft/db.Telephely cím: 2360 Gyál, Pesti út 26.

Telephelyen nincs azonnali átvétel!Raktár nem azonos a telephellyel!Csak előre egyeztettet időben lehet telephelyen átvenni a rendelt terméket.

Telephelyen Gumiszervíz üzemel ahol igény szerint felszereljük abroncsait ,felnijeit.


A kiszállítást csak webáruházunkban leadott rendelés esetén tudjuk teljesíteni. Webáruházunkban leadott rendelést 14.00.óráig tudjuk a másnapi kiszállításhoz felvenni. A menyiben később adja le rendelését az már a következő naphoz számítódik. Az időben leadott rendelést telefonos visszaigazolás után akár 24 órán belül a megbízott futárszolgálat kiszállítja a vevő megrendelésében megadott címre.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy pontos szállítási időpontot előre nem tudunk megadni. A kézbesítés napján a szállítást végző futárcég 2-3 órás pontossággal meg tudja mondani, hogy mikor érkezik, de Önnek vagy meghatalmazottjának a megrendelésben megadott címen kell tartózkodnia ekkor.

Előfordulhat, hogy technikai okok miatt a futárszolgálat egy napot késik a kiszállítással, erre felelősséget nem tudunk vállalni!
Ha Vevő figyelmetlenségből, vagy egyéb, saját hibájaként felróható okból nem a számára megfelelő terméket rendelte meg, akkor Eladó fizeti a visszaszállítás költségeit.
Kérjük a kedves vásárlót, hogy minden esetben nézze át a kiszállított terméke(ke)t, nincs-e rajta(uk) sérülés, a megrendelésnek megfelel-e a méret és a típus. Ha probléma merül fel, minden esetben minket kell értesíteni!

A fizetés utánvéttel történik. Az áru ellenértékét átvételkor készpénzzel kell kiegyenlíteni!

Köszönjük, hogy minket választott!